Programi

Individualna Sesija

NLP individualna sesija omogućuje ti da se fokusiraš na svoje lične ciljeve i izazove uz podršku stručnjaka. Kroz interaktivne tehnike NLP-a, Svetlana Bićanin pomaže tako da razumeš i promeniš neželjene obrasce ponašanja, postigneš emocionalnu ravnotežu i ostvariš željene rezultate. Sa individualnom sesijom NLP Life Coachinga, možeš dobiti personalizovani pristup i alate koji će ti pomoći da razviješ svoj potencijal i ostvariš životnu transformaciju.

Individualne sesije (1 na 1): Trajanje 1.30h = 3.000 rsd

Grupne Terapije

NLP grupna terapija sa minimalno 3 učesnika pruža podršku i interakciju sa drugima koji dele slične izazove i ciljeve. Pod vođstvom Svetlane Bićanin, grupna terapija pruža sigurno i podržavajuće okruženje za razmenu iskustava, učenje novih veština i podršku u postizanju ličnog rasta. Kroz grupnu dinamiku i NLP tehnike, možete razviti dublje razumevanje sebe i drugih, povećati samopouzdanje i ostvariti pozitivne promene u životu. Grupna terapija je prilika za kolektivno iskustvo i inspiraciju ka ostvarenju vaših ciljeva.

Grupna terapija: Trajanje 2h = 2.000 rsd (po osobi)

Regresoterapija

Regresoterapija je dubinski terapijski pristup koji ti omogućava da istražiš i oslobodiš se emotivnih blokada i traumatskih iskustava iz prošlosti. Svetlana Bićanin koristi regresoterapiju kao sredstvo za duboku introspekciju i razumevanje uzroka neželjenih obrasca ponašanja. Kroz regresiju, možeš dobiti uvid u svoju prošlost, isceliti emotivne rane i stvoriti osnovu za emocionalnu transformaciju. Regresoterapija ti pruža  mogućnost da oslobodiš sebe ograničavajućih uverenja i kreneš ka svesnom stvaranju života kakav želiš!

Trajanje terapije nije ograničeno, ali uglavnom traje do 3h.
Samo individualne sesije (1 na 1), bez hipnotisanja, u svesnom stanju.
Napomena: Pre regresoterapije, 48 sati ne konzumirati tablete, alkohol i bilo kakve supstance.
Cena regresoterapije (1 na 1): 6.000 rsd po terapiji (ne po satu).

Lifecoach Paket
Individualna Terapija

Dobrodošli u LIFECOACH TERAPIJA PAKET – tvoj put ka postizanju emocionalne ravnoteže, razumevanju sebe i ostvarivanju svojih ciljeva. Naš paket je pažljivo osmišljen da ti pruži personalizovanu podršku i alate za postizanje pozitivnih promena u tvom životu.

Paket Sadrži:

5 Individualnih NLP Sesija: Svaka sesija traje 1.30h i predstavlja priliku da se fokusiraš na svoje lične ciljeve i izazove uz podršku stručnjaka. Svetlana Bićanin, naša iskusna NLP terapeutkinja, će te voditi kroz interaktivne tehnike NLP-a kako bi ti pomogla da razumeš i promeniš neželjene obrasce ponašanja. Svaka sesija je prilika da radiš na postizanju emocionalne ravnoteže i ostvarivanju željenih rezultata.

Posebno naglašavamo:

Personalizovan Pristup: Svetlana će se posvetiti tvojim individualnim potrebama i ciljevima, pružajući ti podršku i smernice prilagođene tvojoj situaciji.

Obrasci Ponašanja: Kroz NLP tehniku, imaćeš priliku da razumeš dublje obrasce svog ponašanja i naučiš kako da ih promeniš ka pozitivnim ishodima.

Emocionalna Ravnoteža: Svetlana će ti pomoći da prepoznaš i upravljaš svojim emocijama kako bi postigao/la veću emocionalnu ravnotežu u svakodnevnom životu.

Ostvarenje Ciljeva: Saznaćeš kako da koristiš alate i strategije koje NLP pruža kako bi postigao/la svoje dugoročne ciljeve.

1 GRATIS Individualna NLP Sesija: Kao dodatna vrednost ovog paketa, dobijaš i 1 besplatnu sesiju sa Svetlanom. Ova dodatna sesija može biti prilika da dublje istražiš neke aspekte svog putovanja i dobiješ dodatne smernice ka transformaciji.

CENA PAKETA:

Cena za ceo paket od 5 individualnih sesija i 1 gratis sesije je 15.000 rsd.

Očekujemo da ćeš kroz ovaj LIFECOACH TERAPIJA PAKET postići značajne rezultate i započeti svoj put ka boljem razumevanju sebe i postizanju svojih životnih ciljeva. Kontaktiraj nas da zakazemo tvoje sesije i krenemo na ovom zajedničkom putovanju ka transformaciji.