Utisci

maj, 2023

Mia

Kroz NLP sam naučila da treba da menjaš sebe, a ne druge. Pokušala sam da promenim svog partnera a ustvari samo je bilo potrebno da naučim na koji način da komuniciram sa njim kako bi došli do zajedničkog rešenja, i kako da ga prihvatim takvog kakav jeste, u suprotnom ako nisi spreman takav odnos treba završiti.

maj, 2023

Jana

Imala sam ljubomornog dečka koji je imao momente da dok sedimo u kafiću napada kako flertujem sa svima, bio je stariji od mene i uvek sam tražila grešku u svom ponašanju dok nisam shvatila da se on nikada neće promeniti i da je jednostavno takav. Bilo me je strah da raskinem i da se iselim iz njegovog stana, pila sam tablete za smirenje, nisam izlazila samo da nema povoda za svadju. Kroz Svetlanine terapije sam naučila kako da se postavim pred njim a da “ne navučem psihopatu na vrat”. I na kraju se sve završilo iseljenjem i blokiranjem na sve moguće mreže 🙂 ali bez haosa.

maj, 2023

Igor

Moje iskustvo sa regresoterapijom i NLP tehnikama je promenilo sve predrasude, kroz ovu kombinaciju terapijskih pristupa otkrio sam duboko ukorenjene uzroke svojih međuljudskih odnosa i njihovu dinamiku. Shvatio sam zašto su ti odnosi bili takvi kakvi jesu, te da ne mogu biti promenjeni ukoliko nema konkretnog rešenja.

 

maj, 2023

Nikša

Prošao sam kroz nekoliko terapeuta pre nego što me je jedna prijateljica uputila na Svetlanu. Njena podrška se pokazala kao presudna. Svetlana mi je omogućila da otvoreno razgovaram o svojim osećanjima, a posebno je bila pažljiva slušateljka. Naučila me je kako da zamenim destruktivne navike zdravim hobijima. Čak i jednostavne stvari kao što je ispijanje kafe u bašti imale su svoju svrhu – postale su način da se nosim sa izazovima.

Nakon nekoliko meseci rada sa Svetlanom, uspeo sam da se izborim sa svojim problemom bez upotrebe bilo kakvih tableta. Više nemam želju za povratkom starim navikama. Sećanja na prošlost ne mogu se izbrisati, ali sam naučio kako da se nosim sa njima i nastavim dalje sa životom.”

 

 

maj, 2023

Kruna

Pre same terapije na koju sam trebala da stignem mislila sam da je regresoterapija “lezanje” u fotelju i hipnotisanje satom i slicno. Ova terapija je sve ali to nije sigurno, pre svega Svetlana ne hipnotise jer ukoliko si hipnotisan ne secas se nicega kada se “probudis” a cilj je bas to da znas i da se secas. Naprimer ja imam problem sa klaustrofobijom i kroz regresoterpaiju saznas zasto, terapija te “vrati” u tu situaciju i prozivljavas je ponovo, samim tim se suocavas sa problemom i strah vremenom nestaje. Terapija se radi svesno i svega si svestan.

jun, 2023

Ines

Rad sa Svetlanom, mojom life coach terapeutkinjom, bio je prekretnica koja je promenila moj pogled na sebe i svoje profesionalne sposobnosti. Kroz njenu podršku, postala sam svesna svog pravog potencijala i osnažena sam da zagrlim svoje samopouzdanje.