nlp master Life coach & regresoterapija

Tvoj terapeut

NLP Life Coach sesije i Regresoterapije posebno prilagođavam klijentima, radimo individualne i grupne sesije. Ono po čemu se ova platforma izdvaja su ANONIMNE SESIJE, tako da možemo razgovarati audio putem i nisi u obavezi da upališ kameru. Ukoliko želiš da prevaziđeš prepreke, ostvariš lični rast ili se oslobodiš starih obrasaca ponašanja, na pravom si mestu!

Regresoterapija i NLP Life Coach

Kako mogu da ti pomognem?

Dobrodošli na moju stranicu! Ja sam Svetlana Bićanin, sertifikovani Regresoterapeut i NLP Life Coach. Moje iskustvo i strast su usmereni ka pomoći ljudima da otkriju njihove unutrašnje resurse i ostvare svoje ciljeve.

Regresoterapija je moćna tehnika koja nam omogućava da istražimo i osvestimo prošle događaje, rešimo emotivne blokade i prevaziđemo negativne obrasce ponašanja. Kroz ovu terapiju, otkrivamo skrivene potencijale i razumemo kako prošli doživljaji utiču na naše sadašnje stanje.

Uz NLP Life Coaching, fokusiramo se na sadašnjost i budućnost. Kroz ovu metodu, postavljamo jasne ciljeve i koristimo različite tehnike za postizanje željenih rezultata. Pomažem ti da osnažiš svoja uverenja, razviješ novu perspektivu i strategije koje  pomažu da prevaziđeš prepreke i ostvariš lični i profesionalni uspeh.

Kroz individualne sesije prilagođene tvojim potrebama, radimo zajedno kako bismo ojačali tvoje samopouzdanje, razvili emocionalnu inteligenciju i doneli pozitivne promene u tvom životu.

Verujem da svako od nas ima neograničeni potencijal za rast i transformaciju. Dozvoli mi da te podržim na tvom putu ka ličnom razvoju i ostvarenju ciljeva. Kontaktiraj me i zajedno ćemo otkriti tvoje unutrašnje resurse za postizanje sreće i uspeha.

Moj terapijski pristup pruža širok spektar mogućnosti. Bez obzira da li preferiraš individualne sesije ili grupnu terapiju, možemo raditi zajedno uživo ili putem video chat-a. Prilagodiću se tvojim potrebama kako bih ti pružila efikasnu i udobnu terapijsku podršku.

VIDEO CHAT i AUDIO PLATFORMA

ONLINE SESIJE

Otkrij svoj neograničen potencijal uma uz pomoć Regresoterapije i NLP Life Coachinga.

Kao iskusna Regresoterapeutkinja i NLP MASTER Life Coach, stojim ti na raspolaganju za stručno vođstvo u tvom ličnom razvoju i dubokom razumevanju tvog uma. Kroz online sesije, zajedno možemo prevazići prepreke, transformisati negativne obrasce i ostvariti pozitivne promene, sve iz udobnosti tvog doma. Ne čekaj, kontaktiraj me i započni svoje putovanje ka unutarnjoj snazi i blagostanju odmah

Nehipnotički terapeutski metod

O regresiji

1
Šta je to regresoterapija?

Sama terapija je vrlo prijatna, to je vazno da se napomene. U regresoterapiji se susrećemo sami sa sobom. Radi se tako što nežno zatvorimo oči, jer kada zatvorimo oči tada se zaista osetimo sebe, jer nema šta da nam odvlači pažnju. Zatvaranjem očiju mi smo povezani sa sobom, i onda idemo do uzroka. Šta je uzrok tog naseg problema koji smo došli da rešimo… Regresija ima moć da to sve iz nas izadje, i da posle terapije počnemo da živimo jedan skladan i miran život.

2
Kako izgleda regresoterapija?

Sama terapija je vrlo prijatna, i to je ono sto želim da napomenem, jer obično ljudi reaguju na samu reč regresija. Ali to je jedna vrlo nežna i prijatna terapija, gde se mi konačno susrećemo sami sa sobom, i zatvaranjem očiju se potpuno opuštamo. Sve vreme razgovarate sa regresoterapeutom, gde vam ja kao vas terapeut postavljam laka pitanja na koja vi dobijate odgovor unutar vas. Pitanja su takva da vas asociraju i sa njima lako idemo do samog uzroka. Uzrok ( problema, traume, odnosa) prvo osvestimo, a potom uzrok i očistimo- otpustimo. I pnda nam taj problem kasnije vise i ne bude toliko važan, ni ne bude više naša preokupacija ili životna tema. U potpunosti se rasteretimo tog problema.

važna napomena

Disclaimer

Molimo vas da imate na umu sledeće informacije pre nego što koristite usluge NLP life coacha i regresoterapeuta:

NLP life coach i regresoterapeut nisu lekari: Naši stručnjaci su obučeni i sertifikovani u oblastima NLP-a (Neuro-Lingvističko Programiranje) i regresoterapije. Oni poseduju znanje i veštine za pružanje podrške, vođenje i motivaciju u postizanju ličnih ciljeva i rada na emocionalnom i mentalnom blagostanju. Međutim, oni nisu medicinski doktori i nemaju ovlašćenje za propisivanje lekova ili medicinskih tretmana.

Terapeuti ne pružaju medicinske usluge: Uloge NLP life coacha i regresoterapeuta su ograničene na pružanje nezavisnih i komplementarnih usluga ličnog rasta, motivacije, promene ponašanja i emocionalne podrške. Oni ne pružaju medicinske dijagnoze niti tretmane za medicinske ili mentalne bolesti. Ukoliko imate medicinski ili psihijatrijski problem, preporučujemo da se obratite kvalifikovanom medicinskom stručnjaku.

Konsultujte se sa lekarom: Ako imate zdravstvene probleme, uključujući fizičke ili mentalne bolesti, ili koristite bilo kakve lekove ili terapije, preporučujemo da se konsultujete sa svojim lekarom pre nego što započnete bilo kakve NLP seanse ili regresoterapiju. NLP life coaching i regresoterapija mogu biti korisni kao dodatak vašem zdravstvenom planu, ali ne treba ih smatrati zamjenom za medicinsku negu.

Poverljivost: Sva vaša lična informacija koju podelite tokom sesija će biti tretirana kao poverljiva i neće biti otkrivena trećim stranama bez vašeg izričitog pristanka, osim u slučajevima propisanih zakonom.

Molimo vas da uzmete u obzir ove informacije i da se informišete o svim aspektima NLP life coachinga i regresoterapije pre nego što donesete odluku o njihovom korišćenju.

KAKO SAM POSTALA AUTOR

Ovo je sjajna prilika da se upoznate sa mojim autorskim delom i pronađete ličnu inspiraciju

"Priče Nošene Košavom"

Posvećena sam radu u oblasti ličnog razvoja i autorka sam zbirke priča pod naslovm “PRIČE NOŠENE KOŠAVOM”. Kao NLP Master Life Coach i Regresoterapeut, cilj mi je pomoći svakome ko želi ostvariti pozitivne promene u životu.

Moja knjiga “PRIČE NOŠENE KOŠAVOM” je očaravajuća zbirka dubokoumnih priča koja te vodi kroz različite životne situacije, porodične trenutke i školske uspomene. Inspiracija za ove priče proistekla je iz mog ugla posmatranja i stvaranje priča još od detinjstva, gde sam već tada pokazivala poseban dar za razvijanje priča koje su oživele u mojoj mašti.

Kroz svoj rad kao Life Coach, koristim svoje iskustvo i mudrost kako bi pomogla pojedincima da ostvare unutrašnji potencijal, prevaziđu izazove i postignu lični napredak.

Pridruži mi se u otkrivanju čarobnog sveta priča i učenju važnih životnih lekcija kroz “PRIČE NOŠENE KOŠAVOM”, knjigu koja će  inspirisati i pokrenuti tvoje srce i um. 

Dobrodošao/la u moj svet, 

S.B.

Knjiga “PRIČE NOŠENE KOŠAVOM” autora Svetlane Bićanin donosi zbirku inspirativnih priča. Ova talentovana autorka nas vodi kroz različite životne situacije, porodične trenutke i školske uspomene. Pisanjem o svom ličnom razvoju i maštovitim pričama, Svetlana Bićanin nas uvlači u svoj svet. Uživajte u čitanju ovih priča i otkrijte kako vetar nosi ne samo njene već i naše doživljaje.