,

Zahvalnost i snaga pozitivnih emocija: Kako privući buduća iskustva

Dragi čitalacu,

Danas želim da istražimo moć zahvalnosti i uzvišenih emocija koje proživljavamo u vezi sa budućim događajima. Obično smo zahvalni na stvarima koje već postoje u našem životu – porodici, domu, prijateljima, ili poslu. Ali, da li si ikada razmišljao/la o tome da li možemo osećati zahvalnost i prema budućim događajima?

Moć zahvalnosti leži u načinu na koji usmeravamo svoju energiju. Kada iskreno osećamo zahvalnost za ono što želimo, mi u stvari šaljemo energiju kao da se to već dogodilo. Zahvalnost nam pomaže da se povežemo sa budućim iskustvima na emotivnom nivou, kao da se ona već odvijaju u našem životu. Naš um i telo ne prave razliku između onoga što je već stvarno i onoga što zamislimo s jakim emocijama.

Evo kako to funkcioniše: Zamisli svoju budućnost na način koji je toliko živopisan i stvaran da već počinješ da osećaš prisustvo te stvarnosti u svom sadašnjem životu. Bilo da je to ostvarenje cilja, bliski odnos ili poslovni uspeh, dozvoli sebi da uroniš u tu “stvarnost” s potpunom zahvalnošću. To će podstaći tvoje telo da uveri sebe da već poseduje emocije budućeg iskustva.

Ključno je zapamtiti da naše telo razume samo jezik osećaja. Kada osećamo zahvalnost i uzvišene emocije prema onome što želimo, to postaje deo naše vibracije i privlačimo to iskustvo u svoj život.

Zato, dragi čitalacu, dozvoli sebi da praktikuješ zahvalnost i osećaš uzvišene emocije prema svojim budućim ciljevima. To je moćan način da aktiviraš unutrašnje resurse i otvoriš vrata novim i uzbudljivim iskustvima.

Hvala što si pročitao/la ovo saznanje, i zapamti – budućnost je u tvojim rukama, a zahvalnost je ključ koji će otvoriti vrata ka najželjenijim snovima.

Sa najlepšim željama,

Svetlana Bićanin, Sertifikovani Regresoterapeut i NLP Life Coach

Share